maaike & floris BB

Once upon a time

Met deze formule help ik jullie op weg. Ons contact start per email: ik stuur jullie links toe waarop jullie mij feedback geven. Zo krijg ik een idee van de stijl en sfeer die jullie beogen. Aan de hand hiervan bezoeken we gezamenlijk enkele locaties; hiertoe stel ik een efficiënt schema op. Dit kan meerdere dagen in beslag nemen, afhankelijk van hoe ver jullie zijn in het besluitvormingsproces. Deze bezichtigingen vinden bij voorkeur plaats op werkdagen wanneer de locaties geopend zijn en de beheerder aanwezig is voor specifieke informatie

Op basis van de indrukken die jullie hierbij opdoen zijn er nu 3 manieren om verder te gaan:
1.jullie hebben de meest exclusieve plekjes gezien en gaan op basis hiervan jullie grote dag zelf uitwerken. Of laten dit doen door familie en vrienden.

2.jullie wensen een consult, de ‘Happy Together’-formule, waarbij ik aan de hand van een intake een strakke dagplanning opstel en een reële budgettering uitwerk.

3.jullie besluiten verdere samenwerking aan te gaan en met ‘The Big Easy’-formule te tekenen voor volledige weddingplanning tot de dag na het huwelijk.

Kosten: €70 incl BTW per uur per samen doorgebracht uur eventuele korte kennismaking voorafgaand aan het doorzenden van de links en de opzet van het visiteschema worden niet berekend